DGBC Academy

Via het opleidingsaanbod van de DGBC Academy leer je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in relatie tot bouw en vastgoed. Tevens verzorgt de DGBC Academy de verplichte BREEAM-NL trainingen om gecertificeerd BREEAM-NL Expert of Assessor te worden.

Maatwerk

Speciaal voor organisaties met bedrijfs- of sectorspecifieke vragen over BREEAM-NL biedt DGBC Academy maatwerk oplossingen. 
Steeds meer partijen in de bouw- en ontwikkelketen krijgen te maken met het BREEAM-NL keurmerk. Werken met deze systematiek vraagt om een andere aanpak, waarbij de relevante processen goed gedocumenteerd en beheerst moeten worden.

Voor een zorgvuldig BREEAM-NL traject is het noodzakelijk dat medewerkers minimaal de basis van BREEAM-NL leren kennen. Daarnaast kan kennisontwikkeling waardevol zijn om voor te sorteren op de eisen die BREEAM-NL stelt; het kan een interessante propositie in de markt opleveren. Ondertussen zit ook de overheid niet stil. Regelgeving rond duurzaamheid verandert voortdurend en het is van belang om te weten wat dat betekent voor je eigen werkprocessen of strategie.

DGBC Academy verzorgde al specifieke in company trainingen als “BREEAM-NL voor leveranciers van verlichting”, “ BREEAM-NL voor natte installateurs”, “BREEAM-NL voor  leveranciers van verplaatsbare accommodaties”.

DGBC Academy is je graag van dienst door de juiste kennis bij jouw mensen te brengen. Wil je een maatwerksessie over BREEAM-NL of over een actueel duurzaamheidsonderwerp?  DGBC Academy kan voor jou een maatwerk aanbod ontwikkelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met DGBC Academy. Mail naar academy@dgbc.nl of neem telefonisch contact op via: 088 - 55 80 100.

Bekijk hier de BREEAM-trainingen

Bekijk hier de terugblikpagina’s van de studiebijeenkomsten

Bekijk hier de mogelijkheden voor Incompany trainingen

Laatste nieuws

Werkgroeplid Kantoren wint FMN Student Awards 2019

Werkgroeplid Kantoren wint FMN Student Awards 2019

WTC Rotterdam klaar voor de toekomst

WTC Rotterdam klaar voor de toekomst

Nederlandse vertaling ‘Framework voor circulaire gebouwen en circulaire indicatoren voor BREEAM’ nu beschikbaar

Nederlandse vertaling ‘Framework voor circulaire gebouwen en circulaire indicatoren voor BREEAM’ nu beschikbaar