UPDATE: nieuws en nieuwe data omtrent evenementen DGBC

Naar aanleiding van de nieuwe werkelijkheid, heeft DGBC een aantal oplossingen voor evenementen die dit jaar tot september zouden plaatsvinden. Een deel van de bijeenkomsten wordt verplaatst, terwijl een ander deel juist doorgaat, maar wel op een andere manier.

Het Nationaal BREEAM-congres

Op 21 april zou het Nationaal BREEAM-congres plaatsvinden. Dit congres is verplaatst naar 10 november 2020.

Paris Proof-congres

Op 4 juni stond het Paris Proof-congres op de agenda. In verband met het grote aanbod van evenementen in het najaar, hebben we ervoor gekozen het congres niet te verplaatsen naar het najaar. In plaats daarvan zal de Paris Proof programmering een onderdeel uitmaken van de Dutch Green Building Week.

Praktijkmiddag Energie

De op 30 juni geplande praktijkmiddag over energieregelgeving en andere normen rond energiereductie zoals Paris Proof, wordt verzet naar 17 september.

Harmonisatiebijeenkomsten

Alle harmonisatiebijeenkomsten die tot en met de zomer waren ingepland, gaan niet door. Voor alle bijeenkomsten is er een nieuwe datum in het najaar. Houd daarvoor de agenda in de gaten.

Online leeromgeving

DGBC streeft er nu naar om andere trainingen online te geven. Daarvoor voert DGBC de komende week al een aantal tests uit. Verschillende trainingen en opleidingen zullen via online videosoftware of via speciale webinars worden georganiseerd. Ook hiervoor geldt: houd de agenda in de gaten.

Online aanbod voor Educatie Verplichting Experts

Vanaf eind september hebben BREEAM-NL experts ook de mogelijkheid om online de permanente eductieverplichting (PE-punten) te behalen. Dit nieuwe online aanbod is nog volop in ontwikkeling. We verwachten de verschillende thema's en ontwikkelingen binnen BREEAM-NL op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken. We zullen je via de website op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Annuleringen

Vanwege het grote aanbod van externe evenementen en beurzen in het najaar, ontkomt DGBC er helaas niet aan om een aantal bijeenkomsten te schrappen van de kalender. Hieronder het overzicht:

  • Studiebijeenkomst - 17 september
  • Praktijkmiddag Klimaatadaptie - 10 november
  • Studiebijeenkomst - 15 december
  • Future Leaders Program – september 2020 – februari 2021

Aanvullende online programmering

We bieden inmiddels aanvullende online programmering in de vorm van webinars over de kernthema’s van DGBC, zoals Paris Proof en over de actualiteit zoals Corona en gebouwen. Kijk in de agenda voor een actueel overzicht. Via mailberichten en nieuwsberichten houden we je ook op de hoogte. Heb je een idee voor een onderwerp, dan ontvangen we dit graag via events@dgbc.nl.

Vragen?

Uiteraard zijn alle nieuwe data ook nog onder voorbehoud van de situatie in het najaar. DGBC volgt uiteraard de adviezen op van de overheid.

Ondertussen zijn onze receptie, academy en helpdesk gewoon bereikbaar, al werken ook deze collega’s vanuit huis. Heb je vragen of opmerkingen, mail dan voor algemene vragen naar info@dgbc.nl. Voor vragen over trainingen: academy@dgbc.nl. De BREEAM-helpdesk is bereikbaar via: helpdesk@dgbc.nl. Om een medewerker te spreken, bel: 088 - 55 80 100.

Gerelateerd

Annemarie van Doorn te gast bij presentatie Circularity Gap Report

Annemarie van Doorn te gast bij presentatie Circularity Gap Report

ASR Dutch Core Residential Fund en AM dragen met Laurierkwartier bij aan betaalbare woningen in Utrecht

ASR Dutch Core Residential Fund en AM dragen met Laurierkwartier bij aan betaalbare woningen in Utrecht

Magazine ‘Verschilmakers’, nu gratis te downloaden

Magazine ‘Verschilmakers’, nu gratis te downloaden