Werkconferentie Paris Proof: maak jouw eigen Routekaart

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland Paris Proof zijn. DGBC probeert met het Deltaplan Duurzame Renovatie dat doel tien jaar naar voren te halen. Om die verduurzaming te versnellen, ontwikkelt het Deltaplan Routekaarten voor sectoren en gebouwen. Zo'n Routekaart helpt jou ook om de verduurzaming van jouw gebouw(en) te versnellen.

Daarom organiseert DGBC de werkconferentie: 'Jouw eigen Paris Proof Routekaart'. Tijdens de bijeenkomst op 13 juni komen diverse organisaties aan het woord over hoe zij te werk gaan in het plannen van de route ‘naar Parijs’ voor hun eigen gebouw(en). Vervolgens krijgen de bezoekers de mogelijkheid om aan de slag te gaan met hun eigen Routekaart. 

Routekaarten

Er zijn voor iedere sector diverse Routekaarten in de maak. Deze routekaarten laten zien hoe de doelstellingen van het Klimaatakkoord gehaald kunnen worden binnen die specifieke sector. Denk daarbij aan het inventariseren van het huidige gebouwenbestand, maar ook aan wet- en regelgeving en subsidies. Al die punten komen terug in de Routekaarten die de werkgroepen van het Deltaplan Duurzame Renovatie opstellen. 

Bezoek voor meer informatie en inschrijven de pagina van de werkconferentie.

Gerelateerd

Blog: Circulair aanbesteden - deel 3

Blog: Circulair aanbesteden - deel 3

Fosbit en Chess lanceren totaaloplossing voor parkeergarages

Fosbit en Chess lanceren totaaloplossing voor parkeergarages

INNAX: ‘smeed het ijzer als het heet is’

INNAX: ‘smeed het ijzer als het heet is’