Facilicom

Over Facilicom Energiemanagement

Facilicom Energiemanagement is totaal aanbieder op energiegebied. Wij bieden diensten aan van advies tot volledige ontzorging. U bent verzekerd van minimaal energieverbruik, optimale kostenbesparing en u voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving. Wij beschikken over de kennis, expertise en de nieuwste methodieken om onze klanten te begeleiden bij de energietransitie. Met onze expertise hebben wij een stappenplan ontwikkeld om in vier stappen nul op uw energiemeter te krijgen en een CO2 neutrale organisatie te realiseren.

Hoe doen wij dit?

Wij helpen u graag om grip op uw energieverbruik te krijgen en gaan zelfs een stap verder door u te begeleiden in het traject naar CO2- neutraal. Om dit te bereiken gebruiken wij een stappenplan om in vier stappen uw energiemeter op nul te krijgen. De eerste stap is om uw energiegebruik te monitoren, hierbij maken wij gebruik van onze innovatieve en overzichtelijke app. Vervolgens kijken wij waar u het meest kan besparen op uw energie. Daarna gaan wij samen met u energiebesparende maatregelen implementeren om te kunnen vergroenen. Uiteindelijk begeleiden we u naar een organisatie die zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Hieronder ziet u hoe wij dit doen.

Budgetneutraal naar CO2- neutraal

Wij beseffen dat het traject naar CO2-neutraal een flinke investering vraagt, daarom hebben wij een eigen methode ontwikkeld om dit met het bestaande energiebudget mogelijk te maken, namelijk 'Zero Budget Sustainability'. Deze methode houdt in dat wij de energiebesparende en CO2- reducerende maatregelen kunnen implementeren met uw eigen energiebudget. Wij gebruiken de gerealiseerde besparingen om de energiebesparende maatregelen te betalen, zodat de implementatie plaatsvindt zonder extra investeringen.

Meer weten? Maak een afspraak met Facilicom Energiemanagement of kijk op www.facilicom-energie.nl  Facilicom Energiemanagement is een onderdeel van Facilicom Group.

Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 31.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Facilicom Solutions, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Samen met u werken wij aan een CO2 neutrale organisatie

Organisatie

Naam

Facilicom

Type organisatie

Facilitairmanagement

Sector

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Karel Doormanweg 4, Schiedam

Thema's

Nieuws van Facilicom

Facilitair Nederland duurzaam van start in 2019

Facilitair Nederland duurzaam van start in 2019