Toekomstbouwers 2021 #3

De nieuwe editie van het digitale magazine Toekomstbouwers is uit. Dutch Green Building Council brengt het magazine jaarlijks uit in aanloop naar de Dutch Green Building Week. Deze editie staat volledig in het teken van leiderschap en sluit daarmee ook aan op het jaarthema LEAD – ACT – CHANGE.

Nu in actie!

Naast een duo-interview met de nieuwe sectorbankers van ABN AMRO, delen de Programmaraad Circulariteit en Paris Proof hun visie, gaat Annemarie van Doorn het gesprek aan met Jacqueline Cramer en Niels van Geenhuizen (Arcadis) en delen tal van koplopers hun visie op het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Daarnaast maak je kennis met de leden van de Raad van Advies van DGBC, die uitgebreid vertellen wat zij onder leiderschap verstaan. Het magazine benadrukt nog maar eens de urgentie dat we echt nu in actie moeten komen.

‘Niet minder slecht, maar beter’

DGBC-directeur Annemarie van Doorn vat het in haar voorwoord treffend samen: “Laten we samen met onze achterban opnieuw zien wat er mogelijk is en dat het nog niet te laat is. Naast samenwerking is leiderschap nodig en moeten we nu in actie komen om het tij te keren. Het moet niet minder slecht, maar beter. Mijn vraag aan jou als lezer is je hierdoor te laten inspireren, en ook jouw ervaringen tijdens de Dutch Green Building Week te delen zodat we samen in volle vaart onze verantwoordelijkheid nemen om de gebouwde omgeving in hoog tempo te verduurzamen.”

Lees hier gratis Toekomstbouwers 2021 

Gerelateerd

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Huawei Technologies

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Huawei Technologies

Wat ontbreekt aan elk Programma van eisen?

Wat ontbreekt aan elk Programma van eisen?

Nu tussendoelen nodig tegen 1,5 graad opwarming aarde

Nu tussendoelen nodig tegen 1,5 graad opwarming aarde